Fiat sleutel bijmaken

Uw Fiat sleutel bijmaken? Ster Autosleutels helpt u het snelst weer op weg. Wij zijn een jong bedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het bijmaken van alle merken autosleutels als (spoed) reparaties. Als uw autosleutel niet meer werkt, u deze kwijt bent of in een afgesloten auto hebt laten liggen, dan is ons bellen de beste keuze die u kunt maken. Wij werken met onze mobiele servicewagens 24/7 door heel Nederland. Of dit nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of zelfs ’s nachts is, op een doordeweekse dag of in het weekend, Ster Autosleutels staat voor u klaar en helpt u nog dezelfde. Zo bent u sneller geholpen dan wanneer u een lokale merk dealer om hulp vraagt. Daarbij bent u bij ons ook nog eens een stuk voordeliger uit. Laat uw Fiat sleutel direct door ons maken of lees verder voor meer informatie over onze diensten en aantrekkelijke voordelen.

Fiat sleutel bijmaken: onze diensten

Een nieuwe Fiat sleutel nosig omdat u deze bent kwijtgeraakt of niet meer werkt, hebben wij zo voor u geregeld. Wij komen bij u op locatie en zullen de nieuwe sleutel voor u programmeren in de boordcomputer van uw auto. Zo heeft u snel weer een werkende sleutel. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

  • Sleutelreparatie (spoed): onze servicemonteur komt dezelfde dag nog bij u op locatie en repareert uw sleutel
  • Sleutelreparatie (geen spoed): u stuurt de Fiat sleutel op, waarna wij deze repareren en retour sturen
  • Nieuwe (reserve) autosleutel bijmaken Fiat: wij komen naar u en programmeren en leveren direct een werkende sleutel

Autosleutel in een afgesloten auto laten liggen: wij komen naar u toe en maken uw autodeur snel en schadevrij open, ook als eerdere hulpdiensten dit niet was gelukt.

Zo gaan wij te werk

Voordat wij de Fiat sleutel kunnen bijmaken, hebben wij specifieke informatie over uw autosleutel nodig. Geef het sleutelnummer van uw autosleutel aan ons door en eventueel ook de programmeercode. Voor het merk Fiat kunt u vaak snel en gemakkelijk uw sleutelnummer en programmeercode opvragen via de merkdealer. Wanneer u dit bij uw merkdealer doet, weet u zeker dat wij straks de correcte gegevens over uw autosleutel ontvangen. Met deze gegevens gaat onze specialist voor u aan het werk en wordt uw nieuwe Fiat sleutel vakkundig bij gemaakt.

Daarom Ster Autosleutels

Wilt u een Fiat autosleutel bijmaken, dan kunt u het beste voor Ster Autosleutels kiezen. De reden? Wij bieden u meer voordelen dan ergens anders. Zo staan de volgende voordelen u bij ons te wachten:

  • U koopt en ontvangt uw nieuwe autosleutel, die programmeren we bij u ter plekke
  • Uw nieuwe autosleutel werkt direct!
  • Wij geven 12 maanden garantie op elektronica van de geleverde autosleutels, bij normaal gebruik
  • U kunt direct betalen bij de monteur (contant of per pin)
  • Wij werken samen met de wegenwacht en andere gerenommeerde organisaties
  • Wij hebben alle autosleutels op voorraad, dus geen wachttijd
  • U wordt ter plekke door ons geholpen, dus u hoeft niet met uw auto naar de garage. Dat scheelt u honderden euro’s sleepkosten

U kunt direct uw Fiat sleutel bij laten maken!

Laat direct een Fiat sleutel maken door de experts van Ster Autosleutels en profiteer van de snelste service. U kunt contact met ons opnemen via 06-41653281 of vul het contactformulier in. Onze ervaren monteurs hebben uw nieuwe autosleutel zo voor u bijgemaakt.

Naast het merk Fiat, maken wij ook sleutels voor Renault, Seat en Peugeot!

Korting Autosleutelreparatie

Contact

Sterautosleutels
06-416532810
24/7, 365 dagen per jaar

Bel nu: 06 41 65 32 81