Autosleutel kwijt? Ster Autosleutels maakt jouw nieuwe sleutel bij!

Is jouw autosleutel kwijt? Dan kun je Ster Autosleutels 24/7 inschakelen voor het bijmaken van een nieuwe autosleutels. Wij hebben veel ervaring in het bijmaken van autosleutels van verschillende automerken. Denk aan Mercedes, Volvo, Peugeot en nog veel meer. Onze monteurs zijn altijd snel ter plaatse en in heel Nederland inzetbaar. Wat je kunt verwachten is snelle service en kwaliteit, waardoor je snel weer op weg kunt. Ook als je beide sleutels van de auto kwijt bent, kunnen wij je verder helpen. Autosleutel kwijt en meteen onze monteur inschakelen voor een nieuwe autosleutel? Neem dan contact op met Ster Autosleutels en maak een afspraak met onze vakkundige monteur.

Dit heeft Ster Autosleutels je te bieden

Ben je jouw autosleutel kwijt of beide sleutels van de auto kwijt, dan wil je het liefst snel nieuwe sleutels en ook nog voor de scherpste prijs. Wij bieden je dat beiden, alsmede de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar, zowel in de avonden als weekenden
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • Je kunt pinnen bij de monteur
  • Jouw auto wordt schadeloos geopend en wordt zonder sleutel gestart
  • Landelijke dekking

Bij ons profiteer je dan ook van de snelste service en de nodige vakkundigheid. Kies jij net als vele anderen ook voor onze monteur?

Ik ben beide autosleutels kwijt

Ben je beide autosleutels kwijt, dan kan onze monteur ook dan veel voor je betekenen. Zo is het voor ons vrij eenvoudig een nieuwe sleutel te kopiëren en de smart key te programmeren.  Hiervoor kun je het beste jouw programmeercode en sleutelnummer opvragen bij de dealer van de auto. Met deze gegevens kunnen wij een nieuwe autosleutel voor je maken. Dit geldt tevens voor een autosleutel met afstandsbediening. Wist je al dat je bij ons 3 maanden garantie krijgt op de elektronica van jouw geprogrammeerde smart key? Wij bieden deze garantie, omdat wij zeker zijn van onze vakkundigheid. Zet je ons in om te zorgen voor een nieuwe sleutel en ter plekke ook voor jou een reservesleutel, dan kun je rekenen op een fikse korting van de monteur. Ook heb je dan altijd een extra sleutel bij de hand, zodat je jouw auto altijd eenvoudig kunt openen en starten.

Autosleutel kwijt? Neem nu contact op met onze monteur

Als je jouw autosleutel verloren bent en graag vandaag nog een nieuw exemplaar wilt, kun je het beste contact opnemen met onze monteur. Je kunt hem 24/7 bereiken via 06-41653281. Ook als je beide autosleutels kwijt bent, kunnen wij je dezelfde dag nog helpen. Autosleutel kwijt? Dit probleem is zo opgelost met de hulp van onze monteur!

Korting Autosleutelreparatie

Contact

Sterautosleutels
06-41653281
24/7, 365 dagen per jaar

Bel nu: 06 41 65 32 81