Autosleutel bijmaken op locatie?

Voor een autosleutel bijmaken kun je bij Ster Autosleutels rekenen op de snelste service. Wanneer je met een afgesloten auto staat en je hebt geen sleutel om erin te komen dan kunnen we begrijpen dat de paniek je even op het hart slaat. Gelukkig is dat niet nodig. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn vaak dezelfde dag nog ter plaatse. Bij onze spoedservice kun je vaak zelfs binnen een paar uur alweer verder. Wij zijn specialisten in het bijmaken van betrouwbare autosleutels en altijd geldt dat jouw wensen centraal staan. Meteen een autosleutel laten bijmaken? Neem dan snel contact op! Wij zijn werkzaam in de regio’s AmsterdamDen HaagRotterdam en Utrecht voor een autosleutel bijmaken.

Snel een nieuwe autosleutel bij laten maken

Weinig is vervelender dan op een slecht tijdstip bij je auto komen en beseffen dat je je enige autosleutel kwijt bent of dat hij het niet meer doet. Gelukkig kun je Ster Autosleutels inschakelen voor een autosleutel bijmaken op locatie! Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben altijd vakmensen stand-by staan voor spoedreparaties. Wat wij van jou nodig hebben is een locatie en een kenteken. Op basis van het kenteken weten we welk merk, model en bouwjaar het betreft en dus welke sleutel wij mee moeten nemen om in te lezen. Dat inlezen doen wij op basis van het moederbord. Wanneer de monteur eenmaal ter plaatse is, vooral afhankelijk van waar u bent, kunt u meestal binnen een uur weer verder. Dat is de spoedservice van Ster Autosleutels wanneer je ons inschakelt voor een reparatie of een autosleutel bijmaken!

Een autosleutel bij laten maken wanneer het jou uitkomt

Ster Autosleutels is er natuurlijk niet alleen maar voor spoedgevallen. Ook wanneer je liever een autosleutel laat bijmaken wanneer het jou uitkomt dan kun je ons altijd bellen voor een afspraak. Je kunt langskomen bij ons servicecenter in Den Haag, maar we komen ook met alle liefde bij jou langs. Ook als bijvoorbeeld overdag in de pauze van je werk beter uitkomt, dan kunnen wij ter plekke op de parkeerplaats nog een autosleutel voor je bijmaken. Zo ben jij zo min mogelijk tijd kwijt aan iets waar je waarschijnlijk niet op zat te wachten en kun je zo snel mogelijk weer verder met je dag. Meestal duurt een autosleutel bijmaken niet veel langer dan 45 minuten. Dan hebben we een nieuwe sleutel geprogrammeerd aan de hand van het moederbord in de auto en heb jij een nieuwe werkende autosleutel.

Autosleutel bijmaken, de duurzamere keuze

Wanneer je een autosleutel bij moet laten maken, dan is de verleiding vaak groot om de sleutel te laten repareren of de behuizing te laten vervangen. Een autosleutel is echter een gebruiksvoorwerp. Allerlei onderdelen gaan uiteindelijk los zitten en de transponder kan het na verloop van tijd ook gewoon begeven. Daarom adviseren wij meestal om een autosleutel bij te maken. Dan heb je gewoon een nieuw product dat nog lang mee kan en sta je niet na een paar maanden weer met een kapotte sleutel. Daarbij geven wij 3 maanden garantie op de elektronica van de door ons geleverde autosleutel.

De voordelen met een nieuwe autosleutel maken bij Ster Autosleutels

Jouw autosleutel bijmaken door Ster Autosleutels levert je het meeste voordeel op. Wij zijn namelijk goedkoper en sneller dan je lokale autodealer. Je hoeft niet afgesleept te worden en je wordt bij ons nog dezelfde dag geholpen. Hiervoor zijn we 24/7 bereikbaar. Dat betekent dus ook in de avonden en in het weekend. Wij staan altijd en overal klaar, want wij zijn een bedrijf met landelijke dekking. Geen klus is ons te ver of te gek. Wij werken altijd zonder schade aan de auto waardoor je meteen weer verder kunt. Ten slotte kun je bij onze monteur natuurlijk altijd gewoon pinnen.

Een nieuwe autosleutel goedkoper dan bij de dealer!

Veel mensen kloppen voor een autosleutel bijmaken aan bij de dealer. Logische keuze in principe, dat is immers waar je de sleutels waarschijnlijk vandaan had. Een dealer is daar echter helemaal niet in gespecialiseerd. Vaak moet de auto worden afgesleept als er geen werkende sleutel meer is en moet de sleutel ook eerst nog eens besteld worden. Je bent dus een hoop geld kwijt en ben je ook nog een paar dagen je auto kwijt wanneer je bij de dealer een autosleutel laat bijmaken.

Bij ons is een autosleutel echter binnen een paar uurtjes bijgemaakt. Vooral handig als er haast bij geboden is. Wij hebben vrijwel iedere sleutel op voorraad en werken met mobiele servicebusjes die alles aan boord hebben om ter plekke een autosleutel voor je bij te maken. Wanneer de monteur eenmaal op locatie is, kun je vaak binnen drie kwartier alweer de weg op met een nieuwe autosleutel. Had je ook geen reservesleutel? Vraag dan meteen naar de optie om een extra autosleutel bij te laten maken. Wij bieden bij die werkzaamheden namelijk hoge kortingen aan.

Laat je autosleutel direct bijmaken door Ster Autosleutels

Wanneer je een autosleutel laat bijmaken, laat je dat dus doen door Ster Autosleutels. Wij zijn sneller, goedkoper, betrouwbaar, geven garantie en je kunt gewoon pinnen. Waar of wanneer je ons ook nodig hebt voor een nieuwe autosleutel, wij komen naar je toe en fixen het snel. Wil je meer weten over de kosten voor een autosleutel bijmaken? Bel voor een nieuwe of reservesleutel snel naar 06-41653281.

Korting Autosleutelreparatie

Contact

Sterautosleutels
06-41653281
24/7, 365 dagen per jaar

Bel nu: 06 41 65 32 81