Voor je autosleutel reparatie bel je Ster Autosleutels!

Is jouw autosleutel stuk gegaan? Een autosleutel reparatie laten verrichten doe je bij Ster Autosleutels! Het is erg frustrerend als je autosleutel kapot is en je hierdoor niet de weg op kunt. Je wilt natuurlijk dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Autosleutels laten repareren kan bij ons binnen een dag geregeld zijn zodat je snel weer op pad kunt. Wij repareren sleutels van diverse merken, leveren kwaliteit en staan erom bekend dat we snel ter plaatse zijn. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus wil je vandaag nog je sleutel laten repareren? Neem dan direct contact met ons op.

De reparatie van een autosleutel is vaak voordeliger dan een nieuwe set. Elektronische onderdelen kunnen bij een dealer zorgen voor een duur prijskaartje. Desondanks bieden wij de beste reparaties met scherpe prijzen.

Nieuwe auto sleutels bij laten maken?

Wij zijn in staat om snel een nieuwe autosleutel te maken. Een reserve sleutel laten bijmaken zorgt ervoor dat je in het vervolg niet zomaar zonder sleutels komt te zitten. Autosleutel maken wij dan ook snel. Door ons diverse aanbod kunnen wij je bij verschillende merken helpen met reparaties of vervanging, bijvoorbeeld voor merken als Mercedes, BMW, Volkswagen en anderen. Een autosleutel laten repareren kan snel geregeld zijn. Vaak mankeert er iets aan de transponder waardoor de auto wel geopend kan worden maar niet gestart. Onze experts zijn snel op locatie om je van een nieuwe set te voorzien. Wij zijn in staat om zowel sleutels met als zonder transponder te dupliceren. Wij kunnen je door middel van de meest geavanceerde technieken zo snel mogelijk van de beste kwalitatieve resultaten voorzien.

Autosleutel repareren en/of programmeren

Naast de transponder is een ander veel voorkomend probleem een defecte keycard. De keycard zorgt ervoor dat elektronische autosleutels het slot van de auto op afstand kan openen en sluiten. Het vervangen hiervan kan prijzig zijn en een defecte schakelaar of loszittende chip te vervangen. Ster Autosleutels zorgt ervoor dat het probleem snel geconstateerd wordt en het probleem op de beste en meest efficiënte manier wordt opgelost.

Een andere veel voorkomende kwestie is een probleem bij de codering van de sleutel. Als de codes die vanuit de sleutels verzonden worden niet meer gelijk lopen met de centrale verdeling kan dit er voor zorgen dat de sleutel niet meer werkt. Om dit snel op te lossen wordt de sleutel opnieuw geprogrammeerd.

De printplaat van de sleutel repareren

Zodra de bediening op afstand vanuit sleutel de sleutel niet meer werkt adviseren wij eerst om de knoopcelbatterij, die aanwezig in de meeste gevallen, te checken en eventueel te vervangen met een nieuwe. Wanneer dit het probleem niet oplost is het mogelijk dat er een defect zit in de printplaat. Dit is de benaming van de elektronica in de sleutel. De printplaat zit in de behuizing van de sleutel en bevat drukschakelaartje en microswitches. Zodra de sleutel vaak gebruikt wordt kan het voorkomen dat de drukschakelaartje(s) langzaam kapot gaan. Het repareren van de printplaat kan vaak snel en goedkoop gedaan worden.

Alle reparatie mogelijkheden op een rijtje

Er zijn meerdere mogelijkheden van defecten bij een autosleutel. Een autosleutel repareren is vaak op meerdere manieren mogelijk. Bij Ster Autosleutels zijn wij altijd op zoek naar de best passende en goedkoopste manier om dit probleem op te lossen. Wij staan bekend dat we de autosleutel reparatie in alle situaties zo snel mogelijk oplossen. De meest voorkomende defecten zijn vaak kapotte drukknoppen, printplaten, behuizingen, keycard, transponder of elektronische problemen die opnieuw geprogrammeerd moeten worden. In andere gevallen zoals waterschade zoals bij een sleutel die in het water is gevallen, mee gewassen is of buiten in een regenbui heeft gelegen proberen wij vaak zo goed mogelijk te reparen. Bij het repareren van een sleutel met waterschade onderzoeken wij eerst de mogelijke redenen van het probleem. Op basis daarvan komen wij met een passende oplossing. Als dit niet nodig is laten wij dit direct weten zodat er indien nodig direct een nieuw sleutel gemaakt kan worden.

Is de reparatie van de sleutel onmogelijk?

Is de reparatie van je sleutel toch niet mogelijk door bijvoorbeeld defecte drukknoppen, behuizing of een probleem met de batterij. Wij zijn er vaak toe in staat een defecte sleutel te herstellen door middel van het slijpen of frezen van de sleutelbaard of het vervangen van de standaard behuizing. Wanneer de sleutel te veel schade heeft ondervonden en niet meer gerepareerd kan worden zijn onze specialisten in staat om snel een nieuwe sleutel te leveren. Wij zorgen dat de sleutels van diverse merken door middel van de juiste en geavanceerde apparatuur geproduceerd worden. Vervolgens sluiten wij de sleutel aan en zorgen we ervoor dat je zonder zorgen weer terug de weg op kan!

Hierom kies je voor onze reparatieservice

Laat de reparatie of vervanging van je autosleutels verrichten door Ster Autosleutels. Wij zijn in staat om jouw probleem snel en kwalitatief op te lossen. Wanneer je voor Ster Autosleutels kiest kun je de volgende voordelen verwachten:

  • Op locatie pinnen bij de monteur
  • Goedkoper en sneller dan de plaatselijke monteur bij de dealer
  • 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar en bereikbaar
  • Aanbod van landelijke dekking
  • Jouw auto wordt schadeloos en zonder sleutel gestart
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen

Kortom, De keuze voor Ster Autosleutels zorgt ervoor dat je de gepaste hulp krijgt bij jouw probleem. Er wordt service op maat aangeboden en snel op zoek gegaan naar de beste en snelste oplossing voor jouw probleem. Onafhankelijk van het tijdstip of de locatie waar je je bevindt.

Neem contact op met Ster Autosleutels

Ben je dus van plan om je autosleutels te laten repareren, vervangen, dupliceren of een nieuwe set aan te schaffen? Neem dan contact op met onze specialisten, wij zorgen ervoor dat de gepaste en benodigde hulp snel op locatie is om jouw probleem te verhelpen. Wij zijn 24/7 telefonische bereikbaar via 06-41653281 en zijn snel ter plaatse voor de levering of reparatie van jouw sleutels.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio’s Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Korting Autosleutelreparatie

Contact

Sterautosleutels
06-41653281
24/7, 365 dagen per jaar

Bel nu: 06 41 65 32 81