Home | Autosleutel reparatie

Voor je autosleutel reparatie bel je Ster Autosleutels!

Een autosleutel reparatie laten verrichten? Dan zit je goed bij Ster Autosleutels!
Wanneer jouw autosleutel kapot is, wil je deze uiteraard meteen laten maken, zodat je snel weer met de auto op pad kunt. Wij kunnen jouw autosleutel repareren binnen een dag. Je kunt ons 24/7 bereiken en wij staan er bekend om snel ter plaatse te zijn. Wij repareren autosleutels van diverse merken. Kwaliteit leveren staat bij ons altijd bovenaan. Wil je vandaag nog een autosleutel reparatie? Neem dan contact met ons op.

Snel een nieuwe autosleutel bij laten maken

Een autosleutel bijmaken gebeurt bij ons altijd snel, zodat je meteen weer de weg op kunt. Soms kan het zijn dat de autosleutel technische mankementen vertoont. Hierdoor kun je wel het portier openen, maar de auto niet starten. Doorgaans mankeert er iets aan de stransponder van de sleutel of is deze kapot. Onze expert is dan gauw ter plaatse om je van een nieuwe set sleutels te voorzien. Voor vele merken autosleutels kunnen wij een oplossing bieden, waaronder voor het merk Mercedes.

Autosleutel met transponder repareren

Een reparatie van je autosleutel is zeker gewenst wanneer er iets mis is met de transponder. Zo kan het zijn dat je het portier wel kunt openen, maar de auto vervolgens niet kunt starten. Of misschien heb je zelfs problemen om het portier open te krijgen. In dat geval kunnen wij de transponder van de autosleutel repareren en opnieuw programmeren, zodat van deze problemen geen sprake meer zal zijn. Is de behuizing van de autosleutel beschadigd? Soms kan deze beschadigen als de sleutel per ongeluk in de wasmachine terecht is gekomen. Ook in dat geval kunnen wij zorgen voor een geheel nieuwe behuizing. Vraag onze specialist gerust wat hij voor jouw situatie kan betekenen.

Of toch nieuwe autosleutels?

Naast een autosleutel reparatie, kun je bij ons ook nieuwe autosleutels laten bijmaken. Dit is een duurzame optie, omdat je er dan van verzekerd bent dat de sleutels langer meegaan. Soms is zelfs een reparatie niet voldoende, en kan je binnen enkele tijd tegen hetzelfde probleem aanlopen. Als je onze specialist belt, kun je een scherpe prijs verwachten voor het bijmaken van jouw autosleutel. Ook krijg je een garantie van 3 maanden op de elektronica en is de smart key geheel geprogrammeerd. Maak ook de keuze voor een reservesleutel, zodat je altijd een sleutel bij de hand hebt. Ook hiervoor bieden wij scherpe prijzen. Koop je de sleutel meteen bij de monteur, dan krijg je een hoge korting.

Daarom een autosleutel reparatie bij ons

Laat je de reparatie van jouw autosleutel verrichten door Ster Autosleutels, dan staan je veel voordelen te wachten. Zo kun je rekenen op het volgende:

  • Je kunt pinnen bij de monteur
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • 24/7 bereikbaar, zowel in de avonden als weekenden
  • Landelijke dekking
  • Jouw auto wordt schadeloos geopend en wordt zonder sleutel gestart
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen

Kortom, met en autosleutel reparatie door Ster Autosleutels, weet je zeker dat je voor de beste service kiest en het meeste voordeel hebt.

Bel voor een autosleutel reparatie

De reparatie van jouw autosleutel overlaten aan onze experts? Neem dan direct contact op met Ster Autosleutels via 085 760 73 98. Je kunt ons 24/7 bereiken. Wij zijn dan snel ter plaatse voor jouw autosleutel reparatie op locatie.

Korting Autosleutelreparatie

Contact

Sterautosleutels
085 – 760 73 98
24/7, 365 dagen per jaar