Autosleutel bijmaken kosten

Een autosleutel bijmaken, wat zijn de kosten? Wellicht komt dit in je op, omdat je een nieuwe autosleutel of reservesleutel nodig hebt. Ster Autosleutels biedt jou het grootste voordeel! Wij zijn gespecialiseerd in het bijmaken en programmeren van vele merken autosleutels. Ook voor jouw reservesleutel ben je bij ons op de juiste plek. Hiervoor kun je ons 24/7 bereiken en word je dezelfde dag nog geholpen. Lees meer over onze autosleutel bijmaken prijs of neem direct contact met ons op.

Al vanaf 175 euro zorgt Ster Autosleutels voor een nieuwe autosleutel inclusief de installatie. En betalen kan zowel cash als door te pinnen.

Snel een nieuwe autosleutel bij laten maken

Een autosleutel bijmaken gebeurt bij ons altijd snel, zodat je meteen weer de weg op kunt. Soms kan het zijn dat de autosleutel technische mankementen vertoont. Hierdoor kun je wel het portier openen, maar de auto niet starten. Doorgaans mankeert er iets aan de stransponder van de sleutel of is deze kapot. Onze expert is dan gauw ter plaatse om je van een nieuwe set sleutels te voorzien. Voor vele merken autosleutels kunnen wij een oplossing bieden, waaronder voor het merk Mercedes.

Lagere prijzen dan de dealer

Wat kost een autosleutel bijmaken dan precies? Wij kunnen je vertellen dat wij stukken goedkoper zijn dan de lokale dealer. Hier zul je al vaak een paar honderd euro kwijt zijn. Wij bieden de goedkoopste prijs, omdat wij vinden dat de prijs voor een autosleutel bijmaken niet hoog hoeft te zijn. Waar je op kunt rekenen, is de snelste service. Je kunt vrijwel meteen weer de weg op. Ook als jouw autosleutel technische problemen heeft, kunnen wij een lage prijs hanteren. Denk aan een probleem waarbij je het portier wel kunt openen, maar de auto niet start. In dat geval moet de transponder vervangen worden. Wij kunnen je voor diverse automerken snel van een nieuwe set autosleutels voorzien, die gelijk geprogrammeerd zijn. We noemde Mercedes al, maar denk ook aan merken als BMWVolvo en Renault.

Nieuwe sleutels of een reparatie?

Onze autosleutel bijmaken kosten zijn dusdanig laag, dat nieuwe sleutels laten maken een aantrekkelijke optie is. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de behuizing te vervangen of de sleutel te laten repareren, waarvoor andere prijzen gelden. Echter is het aan te raden voor nieuwe sleutels te kiezen, omdat de kans er is dat de behuizing of elektronica opnieuw mankementen gaat vertonen. Bel je onze expert, dan kun je niet alleen rekenen op een scherpe prijs wanneer wij jouw autosleutel bijmaken. Je profiteert tevens van een garantie van 3 maanden op de elektronica en krijgt een geheel geprogrammeerde smart key. Om problemen in de toekomst te voorkomen, is een reservesleutel aan te raden. Ook hiervoor zijn onze bijmaken autosleutel kosten zeer voordelig. Wanneer je deze sleutel direct bij de monteur koopt, staat je een hoge korting te wachten.

Niet alleen de scherpste autosleutel bijmaken prijs

De prijs voor een autosleutel bijmaken is niet alleen zeer scherp bij Ster Autosleutels. Wij hebben nog diverse andere voordelen te bieden, zoals:

  • Je kunt pinnen bij de monteur
  • Jouw auto wordt schadeloos geopend en wordt zonder sleutel gestart
  • Je wordt dezelfde dag nog geholpen
  • Goedkoper en sneller dan de lokale dealer
  • 24/7 bereikbaar, zowel in de avonden als weekenden
  • Landelijke dekking

Wat kost een autosleutel bijmaker als je deze voordelen erbij optelt? Niet veel dus. Kies dan ook voor onze snelle service!

Bel voor onze autosleutel bijmaken prijs

Onze bijmaken autosleutel prijs weet je meteen door ons te bellen. Neem dan ook direct contact op met Ster Autosleutels. Je kunt ons 24/7 bereiken via 085 760 73 98. Wij geven je dan snel inzicht in onze autosleutel bijmaken kosten.

Korting Autosleutelreparatie

Contact

Sterautosleutels
06-41653281
24/7, 365 dagen per jaar

Bel nu: 06 41 65 32 81